e Twinning “Save The Earth” projesi

16.02.2024 29

Okulumuz ingilizce öğretmeni EMİNE ÖZTÜRK tarafından İngilizceye karşı istekli olan 6. Sınıf öğrencilerimizle geri dönüşüm, çevre koruma bilinci ve sürdürülebilir enerji farkındalığı oluşturma amaçlı bir e twinning projesi başlatılmıştır. Bu projede 5 Türkiye, 2 Romanya, 1 Azerbaycan ve 1 Yunanistan olmak üzere 4 farklı ülkeyle çalışılmaktadır.

Bu projedeki amaçlarımız çocukların geri dönüşüm ve sürdürülebilir enerji hakkında farkındalıklarını arttırmaktır. Bu proje sayesinde çocuklarımız geri dönüşüm ve atık materyallerin tekrar kullanımı hakkında bilgi sahibi olacaklardır. Ayrıca öğrencilerimiz gelecek nesillere daha iyi yaşanılabilir bir dünya bırakmanın ve çevreyi korumanın önemi hakkında bilinçleneceklerdir.

Our Project aims to raise awareness among our students about recycling and sustainable energy resources. During the Project, students will become aware of recycling and reusing waste materials. Students will both become conscious about protecting the environment and understand what can be done to leave a more livable world to future generations.